luni, 16 septembrie 2013

Cercei Green Queen - Vanityhandmade

Cercei realizati din sarma modelaj cuprata si verde smarald,in centru avand cate o piatra semipretioasa pirita si cate un cristal verde smarald deasupra acestora. Lungimea aproximativa a cercelusilor este de 4 cm. Pret: 30 lei.

Cercei Tear - Vanityhandmade VANDUTI

Cerceii sunt realizati din sarma modelaj antichizata,contin pietre semipretioase jad roz in forma de lacrima,jad lila si cate un cristal fatetat mov fumuriu. Lungimea aproximativa este de 5 cm. Pret: 30 lei.

Cercei Happy Leaf - Vanityhandmade

Cercei veseli, realizati din sarma modelaj suflata cu argint,cu pietre jad fatetate galbene,jad verde romb,malachit,piatra soarelui,cristal verde smarald,perlute maro si elemente metalice. Lungimea acestora este de aproximativ 7 cm. Pret: 30 lei.

Cercei Iris - Vanityhandmade



Cercei realizati din sarma modelaj galbena, invelita cu fir de sarma placat cu aur, pietre onix si cristale galbene fatetate. Au lungimea de aproximativ 5 cm. Pret: 42 lei.

Inel Rudy - Vanityhandmade

Inelul este realizat din sarma modelaj nuanta antichizata si maro, are in centru diverse pietre semipretioase si perle,precum si cateva accesorii metalice. Marimea este reglabila. Pret: 27 lei.